Yvonne de Zeeuw

Over Katapult & Co:
“We dagen elkaar uit in het creatieve proces van elkaar inspireren, ontwikkelen, spiegelen, uitdagen.
Voor mij persoonlijk zie ik de coöperatie als een stimulans om zowel mijn mannelijke kant ( het mezelf durven te laten zien) als mede mijn vrouwelijke kant (mijn intuïtie) in te zetten binnen het ondernemen. Daarnaast voelt het voor mij als thuiskomen bij een groep inspirerende mensen met ieder voor zich een uniek talent dat ervoor kan zorgen om de wereld een stukje mooier te maken.


Yvonne de Zeeuw, Integrale Massage

Ik heb gekozen om het pad van holistische massage op te gaan omdat ik altijd heb gevoeld dat mijn handen veel energie kunnen geven en hiermee kan ik anderen ondersteunen in hun proces van voelen wat je lichaam je te vertellen heeft. Ons lichaam is zo ongelofelijk intelligent, het is een mooie uitdaging om hier naar te luisteren.


Mijn missie

Steeds meer mensen zijn op zoek naar de diepere betekenis van wat zich in hun levens voordoet en wat spanningen en klachten hen kunnen vertellen. Voor mij is integrale massage een prachtige manier om je inzicht te geven in de oorzaak van onbalans of klachten die in je lichaam aanwezig zijn.


Thuiskomen in jezelf

Wat kan integrale massage voor jou betekenen?
Integrale massage is een veelzijdige en diepgaande massage die zowel de ontspanning en gezondheid van het lichaam stimuleert als mede positief doorwerkt in de balans tussen lichaam en geest. Deze manier van masseren kan dieper in het lichaam doorwerken, bijvoorbeeld om ruimte te geven aan spanningen en klachten. Ook kunnen massages worden gegeven die de gezondheid en vitaliteit van het lichaam stimuleren en ook om het contact met het lichaam weer te voelen.

Ook op geestelijk gebied werkt integrale massage door waardoor iemand meer rust en ruimte in zichzelf kan ervaren, oude spanningen los kan laten en beter in contact met zichzelf en zijn of haar lichaam komt te staan. Er wordt gewerkt vanuit de holistische visie dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn, zowel fysiek als mentaal, emotioneel en spiritueel.


www.yvonnedezeeuwmassage.nl // Facebook pagina

Afspraken kunnen gemaakt worden bij mij thuis:
Ottawastraat 30
7007 BD Doetinchem

telefoon: 06 – 516 123 54
e-mail: Klink hier

of bij:
Katapult & Co
Klootsemastaat 1
7009 CE Doetinchem

Telefoon: 06- 516 123 54
e-mail: klik hier