06-13644604 katapultenco@gmail.com

Elma van Kruijssen

Over Katapult & Co:
“Voor mij is Katapult & Co de plek waar ik in mijn eigen tempo en op mijn eigen manier mijn werkplezier, creativiteit en productiviteit heb teruggevonden nadat ik ernstig ziek ben geweest. Weer in de running komen, een dagelijks ritme opbouwen, zelfvertrouwen herwinnen, samen met andere fijne en inspirerende mensen werken aan een nieuwe toekomst, met studio [re]Label als focus.


Het hergebruik en herontwerp van studio [re]Label

We leven in een productie-zieke wereld. Het begrip consuminderen begint in te burgeren, dat wel. Maar er wordt nog steeds veel te veel geproduceerd voor eenmalig gebruik. Papier, karton, plastic…..niet langer nodig? Hup, weg ermee. Wat een kapitaalvernietiging, wat een vervuiling, wat een energieverspilling! Studio [re]Label is al zo’n 10 jaar groot fan van de circulaire economie gedachte.
Studio [re]Label wil laten zien dat het anders kan en een voorbeeld zijn voor hergebruik. Op een originele, speelse en humoristische manier.


Werkwijze

Studio [re]Label koopt nagenoeg niets in, maar verzamelt en hergebruikt zo veel mogelijk datgene wat er al is. Vaak een combinatie van materialen, soms in samenwerking met bijvoorbeeld een houtwerkplaats. Altijd in een beperkte oplage (want alleen datgene wat verzameld is wordt gebruikt, en op is op)
Studio [re]Label ontwikkelt ook instructie- /lesbladen zodat iedereen thuis naar hartelust kan [re]Labelen.
Voor bedrijven ontwikkelt studio [re]Label relatiegeschenkjes in beperkte oplage, natuurlijk het liefst met overbodig geworden materialen uit het eigen magazijn.


Missie

Laten zien dat het anders kan, ook op kleine schaal. Ieder hergebruik doet er toe. Alles wat niet geproduceerd hoeft te worden bespaart grondstoffen en energie en voorkomt vervuiling.
Laten we stoppen met het uitputten van onze planeet en met respect omgaan met datgene wat zij ons geeft.


Contact:

Elma van Kruijssen
E-mail: klik
Hier

Facebook
Pinterest