06-13644604 katapultenco@gmail.com

Wilt u gaan ondernemen binnen Katapult & Co ?  Deze mensen gingen u al voor. Samen gaan we eraan werken om onze bedrijfjes levensvatbaar te krijgen. Door met elkaar samen te werken, elkaar positief-kritisch te observeren en te bekritiseren. Door elkaar te coachen. Door gebruik te maken van de – gevraagde én ongevraagde – input van onze deskundige coaches.

Patternstudio Brani

De hele wereld is vormgegeven. Zelfs planten en dieren in de natuur hebben een vormgeving in kleuren, vormen, lijnen en patronen. Ook de mensheid heeft ontwerpers ‘in dienst’: alle materiele producten worden ontworpen. Alice de Vries is zo’n ontwerpster. Alice is dessin-ontwerpster. Haar overhemden zijn zelfs al te koop in enkele kledingwinkels.

Lisanne van Bergen Fotografie

Kunstfotografie (bloemen en bloem-stillevens) portretfotografie, schoolfoto's en video presentaties.

Studio [re]Label

Studio [re]Label

Afval bestaat niet. Rest-producten wel. En daarvan kun je mooie, kunstzinnige nieuwe producten maken. Omdat ze handig zijn. En duurzaam. Creatieve eindproducten van restmateriaal. Persoonlijker relatiegeschenken zijn niet denkbaar. Om maar eens wat te noemen.

Heeft u als bedrijf restmaterialen liggen en denkt u erover om dat weg te gooien. Doe dat niet! Gooi niets weg!  Neem contact op met  Studio [re]Label of bezoek de Facebookpagina.