06-13644604 katapultenco@gmail.com

Annemarie Kistemaker

Katapult:
Als ik aan Katapult denk zie ik een kleurrijke slingerstok voor me. Een instrument dat me helpt bij mijn ondernemen.
&Co:
Door de Co kom ik weer in een stroom. Dat zetje had ik nodig. Het is fijn om met elkaar uit te wisselen en gebruik te kunnen maken van elkaars unieke kwaliteiten. Doordat we van elkaar verschillen krijg ik andere manieren van kijken en handelen aangereikt. Dit geeft me ideeën van hoe het nog meer kan. “Katapult en Co, inspirerend dus!”


Je levensloop als kunstwerk

Ik durf rustig te beweren dat ‘leven’ een kunst is. En je levensloop een kunstwerk. Het leven is als een landschap en jij schildert het. Er zit kleur in dat landschap. Er staan dingen op de voorgrond en dingen op de achtergrond. Ook zijn alle details niet op het eerste oog zichtbaar. Maar geloof me, alles zit erin. Dat maakt je leven (kleur)rijk en de moeite waard. Soms verlies je onderweg dingen uit het oog en weet je niet zo goed hoe je verder kunt. Dan kun je bij een biografisch gids goed terecht.


Biografische coaching, het begint met een vraag

Leef je met een vraag waar je zelf niet uitkomt? Bijvoorbeeld: Welke kant wil ik op, hoe ga ik met deze situatie om of wie ben ik nou eigenlijk?  Dan kan ik tegen de achtergrond van de levensloop jou daarin begeleiden. We gaan dan op zoek naar het verhaal achter de vraag. Je verkent het verleden. Uiteindelijk maak je ook weer de slag naar de toekomst doordat je ervan bewust wordt wat die vraag van je wil.  Zo vind je weer nieuw perspectief, kun je gaan ordenen en opruimen waar je niks meer aan hebt en kun je een volgende logische stap zetten.


De Levenskijker

Een mens is meer dan imago of zijn vertegenwoordiging op internet. In het persoonlijk contact leer je iemand beter kennen en kan het contact zich gaan ontwikkelen. Dat proces vind ik boeiend.

Een rode draad in mijn leven is mensen begeleiden. Ik heb een stevige ervaring in het begeleiden van mensen bij verschillende processen (als docente Nederlands als vreemde taal, mentor en assertiviteitstrainster). Voor mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik een driejarige opleiding bij het ITIP (instituut voor toegepaste psychologie) afgerond. En voor het biografisch coachschap heb ik een vierjarige opleiding gevolgd bij het Instituut voor Biografiek. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor biografiewerk.


Een kort of wat langer traject

Er zijn verschillende gesprekken mogelijk al naar gelang je vraag. Kijk op mijn website voor heel veel meer informatie. Daar staan alle ins en outs.

Schrijven over je leven in groepsverband (autobiografisch schrijven) is een andere mogelijkheid. Een kennismakingsworkshop, werken rondom een thema, een basiscursus autobiografisch schrijven. Het kan allemaal.

Speciaal voor ouderen tussen de 50 en 70 jaar heb ik de cursus ‘Ouder worden naar je zin’ ontwikkeld. Je vind de flyer op de website.
Wil je meer weten, neem gerust contact met me op.

Meer informatie:

Contactgegevens:

Annemarie Kistemaker
Biografisch coach
E-mail: klik Hier
www.delevenskijker.nl
06-12694316

Meer weten over de mogelijkheden, neem gerust contact op!